Tânără din Bârlad, decedată într-un accident în Germania.

Written by on iulie 7, 2018

Sfârșit tragic pentru  Ana Maria Ciornei, o tânără în vârstă de 32 de ani, care a murit în seara zilei de 6 iulie în Germania, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de un șofer băut.

Ana Maria era de două luni în Germania și lucra la o fabrică din orașul Hagen. După ce a terminat programul a plecat către casă și la o trecere de pietoni a fost lovită de un autoturism. Femeia trecea zilnic prin zona respectivă, doar că vineri seara luminile semaforului nu funcționau iar ea nu a observat. A fost transportată în stare critică la spitalul din Hagen unde a decedat din cauza unei răni grave la cap.Presa locală scrie că la volan se afla un șofer de naționalitate turcă, în stare de ebrietate.

Soțul tinerei, care lucra la aceeași fabrică, era în Bârlad, venit acasă pentru trei zile. Imediat ce a auzit vestea a plecat spre Germania.

Ana Maria Ciornei era mama a trei copii minori, cu vârste de 14, 10 și 7 ani.

Pe Facebook a fost deschisă o pagină prin care se cere ajutor financiar pentru ca trupul bârlădencei să poată fi adus și îngropat creștinește, acasă:

„Vă rog în numele familiei și fetițelor îndurerate, ajutați-ne să o aducem acasă să o îngropăm cum se cuvine. A murit acum câteva ore în Germania, într-un accident. Ajutați copiii să-și vadă pentru ultima dată mama! Orice ajutor contează!”

Ciornei Cleuta (mama)
RO12RNCB0502078827310002
Codul Swift RNCBROBU


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background