Traficant de țigări reținut în Vama Albița

Written by on October 17, 2016

Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat şi reţinut un bărbat, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de către Tribunalul Vaslui.

Sâmbătă, 15 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, în calitate de pasager al unui microbuz, Vitalie S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emisă de Tribunalul Vaslui la data de 22 august 2016, deoarece persoana în cauză avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background