Trei tineri morți în urma unui accident rutier produs în apropiere de Bârlad

Written by on October 22, 2017

Un adolescent de 15 ani a murit pe loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se afla a derapat, pe DN 26, în apropiere de localitatea gălăţeană Ciureștii Noi, şi a lovit trunchiul unui copac. Alţi trei tineri aflaţi în autoturism au ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad.

Accidentul a avut loc pe DN 26, în apropiere de localitatea Ciureștii Noi, în jurul orei 02:28, la aproximativ 25 de km de Bârlad, la granița dintre județele Vaslui și Galați. Victimele accidentului au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească, în cazul de față Spitalul Municipal de Urgență Bârlad.

„Victimele au fost aduse în cursul nopții la Compartimentul de Primire Urgențe a spitalului bârlădean. Primul, un adolescent în vârstă de 17 ani a decedat la ora 06:00, al doilea (18 ani) decedat în ATI (secția Anestezie Terapie Intensivă) la ora 07:00. Cel de-al treilea rănit (25 de ani) a fost internat în ATI și trimis în cursul acestei zile la Iași, la spitalul Sfantul Spiridon”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvant al spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Polițiștii efectuează cercetări și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE. În ultimele ore, după aflarea veștii morții tinerilor implicați in accidentul mortal de azi-noapte, în mediul virtual – pe profilele victimelor – de pe rețelele de socializare, au apărut sute de mesaje de compasiune și condoleanțe.

Ca o ironie a sorții, una din postăriile publice a unuia dintre tineri (Claudiu M.) din urmă cu aproape un an, ilustra o șosea pe timp de noapte cu mesajul: „DACĂ VITEZA MĂ VA OMORÎ ÎNTR-O ZI… SĂ NU PLÂNGEȚI PENTRU CĂ EU ZÂMBEAM”.  Deocamdată nu se știe cine era la volan în momentul impactului cu trunchiul copacului, toți pasagerii autoturismului fiind aruncați în afară.


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background