Tutova: hoț identificat de polițiști

Written by on decembrie 30, 2015

Un tânăr din comuna Tutova este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de către polițiști.

Polițiștii Postului de Poliție Tutova au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, domiciliat în aceeași localitate, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt din anexe gospodărești.

„Prima faptă a fost comisă în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2015. Andrei G. a pătruns fără drept într-o anexă a unei locuințe de unde a sustras o drujbă și o autofiletantă, bunuri în valoare de aproximativ 300 lei.

În noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., aceeași persoană a pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 62 ani și ulterior într-o anexă a imobilului. A sustras produse alimentare, un incubator și alte bunuri. În aceeași noapte, din curtea unei locuințe a sustras bunuri, cauzând un prejudiciul de aproximativ 1.000 lei”, a precizat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii au recuperat toate bunurile sustrase și le-au restituit persoanelor vătămate. Tânărul este cercetat în prezent de către polițiștii Postului de Poliție Tutova pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background