Tutova: pieton accidentat mortal

Written by on August 21, 2015

Deplasarea neregulamentară pe drumurile publice a fost cauza unui accident de circulație petrecut în mediul rural și soldat cu decesul unei persoane.

În noaptea de 20 spre 21 august a.c., pe raza comunei Tutova, a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton.

„În timp ce Eugeniu G., de 30 ani, din Republica Moldova conducea un ansamblu de vehicule (autocamion cu semiremorcă) din direcția Bădeana către Bârlad, a acroșat un bărbat, în vârstă de 44 ani, domiciliat în comuna Tutova. Acesta se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător. În urma leziunilor suferite bărbatul a decedat la locul accidentului”, a menționat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducător auto sau pieton, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background