Un bărbat de 40 de ani, în arest pentru că și-a violat mama de 79 de ani

Written by on October 17, 2016

Poliţiştii hușeni au reţinut un bărbat, în vârstă de 40 ani, bănuit de comiterea  infracţiunii  de viol asupra unei rude.

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși efectuează cercetări față de Ioan Ș., în vârstă de 40 de ani, din satul Gugești, comuna Boțești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Acesta este bănuit de faptul că în luna octombrie a.c., prin constrângere, ar fi întreținut relații sexuale cu mama sa, în vârstă de 79 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au probat activitatea infracțională a bărbatului și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Pentru această infracțiune contra libertății și integrității sexuale, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background