Un bărbat din Bârlad și-a ucis iubita apoi s-a sinucis

Written by on November 1, 2015

Scene de groază duminică seară într-un apartament din Bârlad, unde un bărbat și-a ucis iubita, apoi s-a sinucis. Cu o săptămână înainte, femeia îl reclamase la poliție pe bărbatul violent.

Descoperire șocantă într-un apartament din Bârlad, pe strada Vasile Pârvan, unde două persoane au fost găsite fără suflare. Cei care au dat alarma, au fost colegii femeii Adriana Chirilov, de 47 de ani, îngrijorați de faptul că aceasta nu a ajuns la serviciu. Au mers la domiciliul femeii, unde au sunat ușă cât și pe telefonul acesteia, care se auzea sunând în interiorul locuinței.

Știind că iubitul victimei era un bărbat agresiv, pe care cu câteva zile înainte femeia îl reclamase la poliție pentru ieșirile violente, cunoscuții Adrianei au sunat la 112 și au chemat Pompierii să spargă ușa apartamentului, pentru a se convinge că nu e nimic grav. După ce pompierii au forțat ușa, în interior i-au găsit pe cei doi decedați, femeia de 47 de ani având gâtul taiat, iar Liviu Silav, de 45 de ani, s-a înjunghiat în zona inimii după ce se pare că în prima fază, a eșuat în încercarea de a se spânzura.

Apropiații femeii spun că în nenumărate rânduri au intervenit între cei doi, din cauza geloziei excesive a bărbatului. Tot ei spun că  Adriana era hotărâtă și încerca să pună capăt relației. Chiar cu câteva zile înainte, victima a rugat un apropiat să înlocuiască yala de la ușă, în speranța că Liviu Silav nu va mai putea intra peste ea. Cei doi erau împreună de aproape doi ani, fiecare fiind după o căsătorie eșuată și au încercat să-și refacă viața împreună. Doar că femeia ar fi început să bată în retragere când a descoperit că Liviu S. avea patima băturii și era extrem de gelos, au spus apropiații victimei.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background