UPDATE. Un bârlădean adoptat în Malta își caută familia

Written by on October 21, 2015

UPDATE. Poveste cu happy-end. De doar 24 de ore au fost nevoie ca tânărul născut în Bârlad să-și găsească familia, prin intermediul BDB News.

Zecile de distriburi ale articolului au dus vestea până în Spania, locul unde se află în acest moment familia naturală a lui Walter Perrugia. Joi seara, după 24 de ani, Walter a luat legătura cu cei care i-au dat viață, dar care au ales să-l dea spre adopție în speranța că va avea parte de o viață mult mai bună decât i-ar fi putut ei oferi în acele vremuri.

„Sunt nerăbdător să-i văd…voi merge în Spania. Mulțumesc tuturor pentru ajutor și în special site-ului BDB News. E o experiență unică, să-i găsești pe cei care ți-au dat viață”, a spus Walter Perrugia, tânărul născut la Bârlad.

Tânărul a spus că după ce își va vizita familia în Spania, va face o vizită și în Bârlad, în locul unde s-a născut și de care se simte puternic legat. Ocazie cu care, BDB News, va publica întreaga poveste a tânărului Lucian Andrei Petrea, acum Walter Perrugia.


ARTICOL INIȚIAL. Un tânăr născut în Bârlad acum 25 de ani, dat apoi spre adopție pe când avea numai un an și două luni, își caută părinții. Are doar o fotografie, în care apare alături de ei și de un frățior.

Walter Farrugia sau Lucian Andrei Petrea, după cum se numea înainte de adopție, s-a născut la Bârlad în ianuarie 1990. La un an și două luni după naștere, a fost adoptat de o familie din Malta.

„Vreau să-mi găsesc părinții și familia din Bârlad. Aș putea veni oricând să-i cunosc, doar să știu că îi pot găsi. Rog pe oricine îi cunoaște sau știe ceva despre ei, să-mi spună, înseamnă foarte mult pentru mine”, spune tânărul originar din Bârlad.

Nu știe exact de ce și cum a ajuns să fie dat spre adopție, dar oricare ar fi motivele spune că le-ar înțelege și că le-ar mulțumi părinților naturali pentru că i-au dat șansa să crească și să fie educat de o familie bună.

„E timpul să-i găsesc și să le arăt recunoștința pentru faptul că mi-au oferit șansa unei vieți frumoase. Vreau să-i îmbrățișez. Vreau să le mulțumesc. Și poate să-i ajut dacă au nevoie, să le fac viața mai ușoară”, mai spune Walter Perrugia.

Tânărul născut în Bârlad speră să-și găsească familia înainte să fie prea târziu. De tatăl său știe că se numește Nelu Petrea, iar pe mama Lenuța Dumitru. De fratele care apare în fotografia de familie nu știe nimic, nici dacă a fost dat și el spre adopție ori cum se numește.

Oricine poate da relații despre familia tânărului, este rugat să ne contacteze pe adresa de Contact.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background