Un bârlădean către Mîndruță: „Cred, că de câte ori ai fost în Moldova ai consumat numai vin!”

Written by on December 3, 2017

Un bârlădean a luat atitudine pe rețelele de socializare, după ce Lucian Mîndruță a făcut aluzie într-o emisiune Tv cum că în regiunea Moldovei nu s-ar consuma altceva decât vin.

În emisiunea ApropoTV, din data de 3 decembrie a.c., un bârlădean – Sergiu Romeo O., a sesizat exprimarea defectuoasă a cunoscutului om de presă Lucian Mîndruță și a recționat imediat printr-o postare pe Facebook:

„ Către Lucian Mândruță
Am urmărit emisiunea ApropoTV de astăzi 03.12.2017 și te-am auzit spunând ceva halucinant…. ,,In Moldova nu este apă, e numai vin”. Cred, că de câte ori ai fost in Moldova ai consumat numai vin și efectul său nu a trecut nici când ai filmat pt Apropo.TV, altfel nu-mi explic lipsa ta de respect pt oamenii din această zonă a țării. RUȘINE !
Semnează
UN MOLDOVEAN
RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE !”

RĂSPUNSUL LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: „ERA O GLUMĂ!”

L-am contactat pe Lucian Mîndruță și i-am adus la cunoștință despre postarea bârlădeanului. Nu a negat, dar a ținut să precizeze că a fost vorba despre o glumă și că de fapt, fraza n-a intrat întreagă la montaj.

Era o gluma. Avem o vie unde mergem in zona Jaristea, n-am putut sa bem niciodată apă…) la noi in Arges e tzuica, n-a mai apucat fraza asta să intre…Imi pare rău că omul s-a supărat, era o gluma legată de experienta mea.”


Cotidian online din Bârlad! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background