Un bețiv a pus pe jar ambulanțierii bârlădeni

Written by on aprilie 18, 2017

Nu e nici prima și nici ultima oară când ambulanțierii trebuie să acorde primul ajutor unui bețiv. Fără o legislație corespunzătoare așa se  va întâmpla mereu.  Dar ce pătește cel care pune pe drum degeaba, de trei  ori Ambulanța, și care se afla în mrejele lui Bachus? Nimic.

Un barbat de 33 de ani, din satul Hreasca, comuna Coroiesti fără asigurare medicală s-a prezentat la Compartimentul de Primire Urgente de trei ori. Prima oară s-a consemnat vineri, la ora 17.46, când un echipaj al Ambulantei Murgeni l-a preluat pe individ si l-a lăsat in grija medicilor bârlădeni cu „agitatie psihomotorie”. Bărbatul se afla in sevraj (lipsa alcoolului) si se manifesta violent.

 

A plecat, respectiv fugit, din spital fără  acordul personalului. A intrat in primul birt unde a baut de nu a mai știut de el. La ora 23.40 a fost adus din nou la Urgente si a fost diagnosticat de doctori  cu  „stare de ebrietate”. A luat-o din nou la pas, respectiv la golit pahare, iar a doua zi, la ora 12.25, a făcut din nou cunoștință  cu medicii barladeni. De aceasta data,  nu doar că a băut alcool, ci s-a și  scrijelit putin, asa ca diagnosticul cadrelor sanitare  a fost „tulburare de comportament, tentativa autolitica,  plăgi  tăiate superficiale torace și abdomen”.

 

Datorită acestui diagnostic a ajuns la  Psihiatrie, unde a ramas internat dupa ce a primit ingrijirile medicale corespunzatoare.  Individul  este „client” vechi al lor, de-a lungul timpului fiind internat de mai multe ori in aceasta secție. 


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background