Un hoț i-a sustras unui bătrân 6 mii de lei, în două zile

Written by on aprilie 29, 2016

Un tânăr, de 25 ani, din comuna Stănilești a fost reținut de polițiști fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt. Acesta va fi prezentat la unitatea de parchet cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși l-au reținut pentru 24 ore pe Mihăiță G., de 25 ani, din comuna Stănilești, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, victimă fiind un bătrân, de 81 ani, din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în cursul acestei luni, tânărul a împrumutat  bani de la partea vătămată, moment în care a observat unde bătrânul ține economiile. Ulterior, cei doi s-au înțeles ca în cuantumul sumei tânărul să-l ajute pe bătrân la treburile gospodărești.

Profitând de neatenția bătrânului, tânărul a pătruns, în două zile diferite, într-o anexă a locuințe și a sustras în total suma de 6.000 lei. După comiterea faptei tânărul a cheltuit o parte din bani. Suma de 4.000 lei a fost recuperată de polițiști și restituită persoanei vătămate.

Polițiștii i-au probat activitatea infracțională lui Mihăiță G., iar astăzi acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background