Un șofer din R. Moldova prins cu permis de conducere fals în Vama Albița

Written by on octombrie 30, 2015

Politistii de frontieră din cadrul P.T.F. Albița au întocmit dosar penal pe numele unui cetățean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un  permis de conducere fals.

În ziua de 29 octombrie a.c., in jurul orei 09.00, la P.T.F.Albița, judetul Vaslui,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in țară, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat in R. Moldova, Pavel G., din R. Moldova, in vârstă de 37 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul nu îndeplinește condițiile de formă si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, Pavel G. a declarat că in anul 2011 a procurat respectivul permis de conducere din Germania, prin intermediul unui prieten, deoarece ii permitea să conducă toate categoriile de mijloace de transport.

In cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background