Urmărit internațional prins la Berezeni

Written by on August 18, 2016

Polițiștii au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile din Germania pe numele unui bărbat din comuna Berezeni, pentru complicitate la comiterea unei infracțiuni de furt în anul 2015.

Miercuri 17 august a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală 5 Murgeni și Postului de poliție Berezeni au depistat un bărbat, de 23 de ani, din comuna Berezeni, urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare în vederea cercetărilor pentru 5 infracțiuni de „caz deosebit de grav de furt, furt agravat în grup organizat”, acesta având calitatea de complice.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Vaslui şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași care a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă.

Acesta urmează a fi prezentat magistraților de la Curtea de Apel Iași în vederea emiterii mandatului şi demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania. 


   

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background