Vaslui: a golit de bani automatele de cafea

Written by on aprilie 28, 2015

Judecătoria Vaslui a emis pe numele unui tânăr în vârstă de 17 ani, din municipiul Vaslui, mandat de arestare preventivă, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.

În noaptea de 23 spre 24 aprilie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Vaslui și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui l-au depistat pe C. Alexandru, în vârstă de 17 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea furtului unor bancnote din automate pentru cafea. Din investigațiile efectuate de polițiștii de investigații criminale a rezultat faptul că, în noaptea respectivă, tânărul  a furat 308 bancnote de 1 leu din 3 automate pentru cafea aflate la parterul unor blocuri.

„Alexandru C. se afla sub incidența controlului judiciar de la începutul lunii aprilie 2015, fiind cercetat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui pentru comiterea a trei infracțiuni de furt calificat. În luna martie a.c., în două zile distincte, tânărul a distrus componente de la automate de cafea din municipiul Vaslui, reușind să sustragă aproximativ 200 lei.

Tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, cu propunerea de aplicare a unei măsuri preventive. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi s-a dispus măsura arestului la domiciliu”, au mentionat reprezentanții IPJ.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background