VIDEO. Bonă prinsă în flagrant cum fura din casa unde lucra

Written by on septembrie 10, 2015

O bonă din Bârlad ce fura periodic sume de bani din casa angajatorilor ei, a fost prinsă după ce aceștia din urmă au montat camere de supraveghere. Imediat după ce au văzut imaginile, păgubiții au anunțat poliția și i s-a organizat un flagrant.

În luna mai a.c., un cuplu de tineri din Bârlad a angajat o bonă, o femeie de 38 de ani, care a răspuns unui anunț postat pe internet de către cei doi soți. Cum la prima vedere, femeia a creat o bună impresie, postul de bonă i-a revenit fără probleme. Bona lucra opt ore pe zi, având grijă de un copil mic, plus alte câteva treburi legate de menaj, prestabilite dinainte și remunerate, după cum susțin angajatorii acesteia.

După un timp de la angajarea femeii, celor doi soți au inceput să le dispară din casă sume de bani. Nu au suspectat-o în mod direct pe bonă, care de altfel se comporta exemplar cu copilul, ci au crezut mai degrabă că au uitat ce au făcut cu banii sau că i-au pierdut. Semnele de întrebare au devenit mai accentuate când sumele dispărute au început să devină din ce în ce mai mari. Apoi, unul dintre soți, a văzut pe profilul de facebook al fiicei bonei, un tricou care semăna izbitor cu al său și de aici au început bănuielile.

Au instalat camere de supraveghere și nu mică le-a fost mirarea când în imagini au văzut-o pe bonă cum umbla în portofelul lăsat intenționat în altă încăpere și sustrage o bancnotă, văzându-și apoi de treabă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cei doi soți au decis să meargă la poliție, unde au cerut ca bonei să i se organizeze un flagrant. Imediat polițiștii bârlădeni au organizat un flagrant, în urma căruia bona a fost prinsă cu o sumă de bani sustrasă în geanta proprie. Femeia de 38 de ani a negat vehement că ar fi sustras banii respectivi, ba mai mult, susținea că i-ar fi fost puși în geantă de către cei doi soți. Când i s-a spus că a fost filmată și că banii au fost marcați de către polițiști, femeia a recunoscut totul.

„Ne-au dispărut bani, ne-au dispărut haine… și tot timpul ne întrebam unul pe celălalt despre lipsa lor. Cea mai mare sumă care ne-a dispărut, a fost o bancnotă de 500 de euro, dar fiind abia întorși de la mare, am pus-o pe seama cheltuielior necontrolate, deși sotul meu insistase inițial că văzuse banii în portofel. În toate aceste luni de zile cât a lucrat la noi această bonă, cred că ne-a sustras undeva până la cinci mii de euro. Nu știu dacă o să ne mai recuperăm banii, dar vrem să tragem un semnal de alarmă ca să nu mai pățească și alții”, au declarat cei doi soți păgubiți.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei comisă de bonă, ca mai apoi să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru soluționare.

{vembed Y=e8-Rfp0FfIk}Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background