VIDEO. Consiliul Local nu a aprobat închirierea locurilor de parcare din Bârlad

Written by on iunie 1, 2018

Bârlădenii care vor să închirieze un loc de parcare lângă bloc, mai au de așteptat. Consiliul Local Municipal (CLM) nu a adoptat proiectul de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Boroș.

Cu 11 voturi „pentru” și zece abțineri, proiectul de hotărâre nu a îndeplinit condițiile pentru a fi adoptat. Ca să intre în vigoare era necesar un număr de 14 voturi.

Dezbaterile din cadrul CLM pe marginea proiectului, s-au întins la peste 20 de minute, timp în care consilierii social-democrați nu s-au arătat convinși de prevederile regulamentului supus votului.

Discuții aprinse au avut loc și în mediul online, în ultimele zile, pe tema acestui subiect. S-au contrat în afirmații și argumente, în egală măsură, susținătorii acestui proiect cu cei care nu voiau să audă nici în ruptul capului despre posibilitatea ca cineva să poată închiria un loc de parcare chiar lângă blocul unde locuiește. Câștig de cauză, au cel puțin acum, tabăra celor care s-au opus vehement acestei idei.{vembed Y=GCLaccw6nZ8}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background