VIDEO. Dacă se vrea, se poate: utilaj nou achiziționat de Reiser S.A. Bârlad

Written by on December 7, 2017

La 19 ani de la înființare, s.c. Ldp Reiser s.a. Bârlad a intrat în posesia primului utilaj nou: o mașină pentru transportat bitumul, în valoare de 63.000 de euro fără TVA.

Directorul societății specializate în lucrări de drumuri și poduri, ing. Adriana Ursu, a reușit în cele 6 luni de mandat performanța de a muta sediul firmei într-o locație nouă și achiziția unui utilaj menit să ușureze munca angajaților: o mașină Iveco, pentru transportat bitumul, cu basculare pe trei părți. Conducerea firmei a mărturisit că negocierile pentru procurarea acestei mașini s-au purtat timp de o lună și criteriul prin care a fost achiziționată fiind selecția de ofertă.

Pentru anul următor se mai are în vedere cumpărarea unui tractor, o autoutilitară (atelier mobil) și a unei mașini pentru transport personal. De asemenea, în planurile de achiziție ale societății se mai află și cumpărarea unei noi stații de asfalt.

Utilajele cu care lucrează angajații s.c. Ldp Reiser s.a. au peste 28 de ani vechime, tractorul cu remorcă care transportă bitumul fiind fabricat în anul 1980.

S.C. Ldp Reiser S.A. se află în subordinea Consiliului Local Bârlad, care este acționar unic.

Timp de 19 ani societatea a avut un singur director, în persoana lui Florin Ghenghea, numit în funcție încă de la înființarea societății, în 1998. În luna iunie a.c. postul de director al Reiser S.A. a fost scos la concurs, Florin Ghenghea nemaidorind să se (re)confirme în funcția de conducere. A preferat însă un loc în Consiliul de Administrație al aceleiași societăți. {vembed Y=PABkLSjZpLM}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background