VIDEO. Dragoste cu năbădăi!… sau cu scântei.

Written by on decembrie 6, 2016

O bârladeancă în vârstă de 24 de ani a devenit, peste noapte, vedetă pe rețeaua de socializare. Plecată la muncă în Anglia, aceasta s-a răzbunat pe iubitul ei.

I-a dat foc, la propriu, hainelor si actelor spre bucuria internauților care au urmărit postările ei. Se pare ca „ghinionistul” a călcat strâmb, pentru a doua oară, iar focoasa femeie l-a pedepsit exemplar.{vembed Y=oOZ0lYTcqKk}

„De aproape 2 ani, dar cu intreruperi, m-a înselat o dată anul trecut, în septembrie, și m-a lăsat cu chirie singură, l-am iertat in martie anul ăsta, iar și acum a plecat acasă în vacanță, o saptamână si mi-a zis că nu ma vine că are pe alta . De un an juca la dublu și m-a sunat și ea ( n.r. – noua iubita) și m-a umilit . Dormea cu mine dar se gândea la ea și se dădeau drept veri pe facebook, de luni de zile. Pentru că sunt banii mei și mereu se aștepta să il iert sa vină inapoi, dupa un timp, am vrut să ii arăt că mi-a ajuns și să mă descarc”, motivează femeia gestul ei. După ce și-a încheiat socotelile, femeia a băut in cinstea încheierii relației.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background