VIDEO. Femeie din Ivănești, exorcizată la biserica jandarmilor din Bacău

Written by on March 10, 2016

O femeie de 56 de ani din comuna vasluiană Ivăneşti este exorcizată zilele acestea în Bacău, la biserica Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Medicii ieşeni i-au spus că nu are nimic din ceea ce ar putea trata ei, iar, din punct de vedere psihic, ea este considerată sănătoasă. Preotul militar Iulian Ichim, care i-a citit rugăciuni o zi întreagă, consideră că este un caz grav în care Necuratul a pus stăpânire pe femeie.

VIDEO 1{vembed Y=QPQduHPafG4}

VIDEO 2{vembed Y=8Kn7yKdMses}

Anişoara este văduvă de nouă ani şi are tot atâţia copii pe care-i creşte singură. În urmă cu trei luni, aproape de Naşterea Domnului, a avut un vis. A venit la ea o femeie în negru care a vrut să-i bage un cuţit în inimă. De atunci, simte că se sufocă, că-i umblă ceva prin organe, ca un şarpe, alteori, ca un ghem care o atinge sub coaste, la inimă, simte că cineva a pus stăpânire pe ea. A fost internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, dar medicii nu i-au găsit nimic. A fost investigată de psihologi şi au găsit-o clinic sănătoasă. „Medicii mi-au spus că ei nu au ce să-mi facă, să mă duc să mă caut la biserică“, a spus Anişoara.


Sursa: Adevărul.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background