VIDEO. Hingherii vasluieni prinși pe picior greșit: și beți, și fără regulament învățat!

Written by on February 9, 2018

O femeie îi acuză pe cei care lucrează la adăpostul public pentru câini că erau în stare de ebrietate și că i-au cerut pe nedrept bani pentru sterilizarea unui patruped, în condițiile în care cheltuielile sunt suportate de un ONG din Austria.

Întreaga poveste a fost postată pe rețelile de socializare:{vembed Y=6zzAgw34jAI}

600 lei ADOPTIA la Vaslui (in lege e GRATIS)! Deși adăpostul public se afla intro curte privată si nu ai acces decât dacă te urci in mașina hingherilor (care sunt mai tot timpul in stare de ebrietate), ne bucurăm când cineva ajunge si vrea sa adopte din adăpost. Astăzi o Dna ne a sunat și ne a spus ca i S-a cerut 600 lei Pt “revendicarea” unui câine – câine care defapt nu avea Cip, era din fata blocului iar dansa obișnuia sa se joace cu el! Faptul ca Dna nu știa legile, au profitat de bunătatea ei și i-au cerut 600 lei. 200 lei revendicarea și 400 lei sterilizarea (care de fapt nu este plătită de ei, ci de ngo ul din Austria). De mai bine de 1 an de zile fac tot ce-mi sta in putere sa salvez toti cainii din Vaslui! 8 oameni in adăpostul Vaslui, angajați ai adăpostului public, fac capturari plătite de către primăria Vaslui cu 200lei/câine!!! Luna trecută numai din ce am calculat in mare au avut peste 100 de capturari! Ni S-a spus ca dacă nu plătim sterilizările vor omori cainii exact in 14 zile. Da, luna trecută i-au ținut mai mult de 14 zile din cauza ca Organizația austriaca le-a preluat sterilizările. Au interes sa captureze cat mai mulți caini de pe străzi, câteodată și din curți deoarece primesc foarte mulți bani! Unde s a mai văzut adăpost public in curte privată????? DSV ul a fost acu’ 2 zile in control, ANSVSA -ul nu i am văzut niciodată pe acolo, primăria se plânge ca n-are bani de sterilizari, dar au bani sa plătească 8 angajați sa vina la munca sa bea și sa stea cu toții in birou la caldura și la bârfa, in timp ce cainii mor de foame (nici măcar mâncarea care o donam noi săptămânal) nu le-o da! DSV, ANSVSA, Dl primar Vasile Paval????, poliția, alooo??? Ne sesizam și noi???”.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background