VIDEO. Incendiu în Podeni cu pericol de extindere la alte trei case

Written by on martie 25, 2018

Intervenție a pompierilor militari, duminică în jurul prânzului, pe strada Alexandru Vlahuță din Bârlad, după ce un incendiu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu șase subofițeri, pentru lichidarea focului izbucnit la o casă. {vembed Y=RlBjWCU35mI}

„În momentul sosirii pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta la o porțiune din acoperișul unei case, cu risc ridicat de extindere la alte două case alipite și la un spațiu comercial de circa 15 mp”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt. Iftene Petru.

Conform sursei citate, la imobilul care a izbucnit incendiul au ars aproximativ 15 mp din acoperișul pe structură de lemn și învelitoare de tablă, degradând alți 2 mp. Pompierii au intervenit la timp, înainte ca flăcările să se extindă și la celelalte trei case învecinate. Cauza, un scurtcircuit la un conductor electric. Nu s-au înregistrat victime.


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background