VIDEO – „Noi nu avem nici o treabă! Mergeți în Consiliul Local și instaurați disciplina!”

Written by on iulie 31, 2017

Protest spontan în această dimineață la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde zeci de asistente și infirmiere cer demisia managerului Corneliu Decuseară, în urma deciziei acestuia de a nu mai acorda tichete de masă. În mijlocul protestatarilor și-a făcut apariția și primarul Dumitru Boroș, care a încercat să medieze conflictul.

„Noi nu avem nici o treabă, sunteți în subordinea Consiliului Local, mergeți acolo și instaurați disciplina!”, a fost mesajul adresat de primarul Boroș cadrelor medicale. În continuare edilul a ținut să reamintească celor prezenți că datoriile pe care spitalul le are în acest moment, nu pot fi șterse și că nimeni nu-i mai poate ajuta. S-a făcut referire de asemenea la fosta conducere, pe care a acuzat-o de „satisfacerea unor nevoi salariale” în loc să achite anumite datorii către firmele subcontractoare.{vembed Y=_VKV8B5V83w}

Managerul Coneliu Decuseară nu a putut să-și exprime un punct de vedere în fața protestatarilor, fiind huiduit la fiecare tentativă de luare de cuvânt. Cadrele medicale aflate la protestul spontan îl acuză pe Corneliu Decuseară de management defectuos, fiind total depășit de problemele cu care se confruntă spitalul.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background