VIDEO. Pompierul bârlădean răpus de cancer, înmormântat cu onoruri militare

Written by on septembrie 4, 2018

Marți, 4 septembrie 2018, Marius Dumitru Obreja – fost pompier în cadrul Detașamentului Bârlad, a fost condus pe ultimul drum. Militarul a fost învins de cancer la doi ani după ce a fost diagnosticat.

„Cortegiul funerar a pornit în jurul orei 12.00 de la Biserica Sfântul Dumitru din Bârlad, unde s-a oficiat slujba religioasă, apoi s-a îndreptat către subunitatea în care a activat timp de 10 ani, urmându-şi drumul către locul de veci din Cimitirul „Eternitatea”. {vembed Y=s3-Ov6YK9bM}

Sicriul, cu trupul militarului a fost scos din biserică în sunet de trompetă, prezentându-se onorul.

Pentru a permite trecerea coretegiului a fost oprită circulaţia rutieră pe o porţiune de 300 de metri în faţa bisericii şi în faţa subunităţii unde militarul a activat.

Au fost trase mai multe salve de foc în memoria militarului, iar sunetul de trompetă a însoţit coborârea sicriului în mormânt.

La slujba de înhumare pe lângă rudele militarului au participat reprezentanti ai comunităţii locale, ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la nivel local, colegi şi foşti colegi de serviciu.

Marius a fost un camarad de încredere, foarte bun profesionist, care s-a evidențiat în activitatea sa ca pompier, a dovedit competență, corectitudine, principialitate și disciplină. Trecerea în neființă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar rămânând în inimile și imaginea unității. Fie ca imaginea lui să rămână veșnic în memoria noastră, așa cum a fost cât a trăit”. – Colegii lui Marius Dumitru Obreja de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt”.


Nu uitați să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde putem discuta despre problemele Bârladului. Ne poți susține distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background