VIDEO. Sârbu – Boroș, scor la pauză: 1 – 0. Consilierul a venit cu răspunsurile, Primăria nu.

Written by on iunie 1, 2018

Bogdan Sârbu a prezentat în ultima ședință a Consiliului Local, răspunsurile solicitate de Dumitru Boroș în ședința precedentă. Primarul Bârladului a venit însă fără raportul de cheltuieli solicitat.

După ce în ședința de Consiliu Local, din 18 mai 2018, primarul Dumitru Boroș s-a arătat vizibil iritat de solicitarea publică, aceea de a se prezenta rapoartele detaliate cu cheltuielile de la evenimentul „Zilelor Culturale 2017” și a preferat să răspundă tot cu o solicitare, cu privire la unele aspecte financiare ale spitalului din Bârlad, în ședința din 31 mai 2018, raportul cheltuielilor mai sus menționate n-a apărut.

În ședința de joi edilul-șef s-a rezumat doar la o sinteză pe puncte, în completarea informării prezentată de Bogdan Sârbu. „Același drept pe care îl aveți dumneavoastră, fiecare, cu privire la banii cheltuiți aici, în primărie, aceleași drepturi le aveți cu privire la toate subordonatele noastre”, a ținut să precizeze Dumitru Boroș, imediat după luarea de cuvânt a consilierului independent.

Cât despre raportul detaliat, acesta întârzie să apară deși a fost solicitat în ședința trecută. Surse din interiorul primăriei Bârlad spun că în respectivul raport apar neconcordanțe uriașe între sumele cheltuite și cele votate de consilierii locali pentru organizare.

Dacă va apărea sau nu, cert este că, pentru moment, cineva ar putea avea interesul să nu fie prezentat. Dacă pentru „Zilele Culturale 2018” situația cheltuielilor încă se contabilizează, vorbim totuși despre niște cheltuieli din urmă cu un an care ar fi foarte ușor de listat și prezentate apoi publicului larg.{vembed Y=aHmItRVvMBc}


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background