Vine bâlciul la Bârlad

Written by on august 18, 2016

În perioada 20-29 August în municipiul Bârlad se va desfăşura bâlciul anual. Cu aceasta ocazie  în data de 18 august, la sediul Primăriei Municipiului Bârlad a avut loc o sedinta de cooperare interinstitutionala unde au participat reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, Poliţiei Municipiului Bârlad, Poliţiei Locale Bârlad, Detasamentului de Pompieri Bârlad, Direcţei Pieţi, Târguri şi Oboare Bârlad, precum şi primarul municipiului Bârlad.

La această şedinţă au fost stabilite responsabilitaţile  fiecărei structuri in parte, precum şi numărul de efective participante la asigurarea măsurilor de ordine.

Taxa de închiriere a spațiilor pentru comercianți este de 7 lei/mp pe zi.

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui  asigură măsurile de ordine publică zona desfăşurării evenimentelor cât şi pe traseele de afluire/defluire  pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială. Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică pentru desfăşurarea în condiţii de normalitate a evenimentelor, având în vedere numărul mare al participanţilor.

În dispozitivele specifice de ordine publică, jandarmii vor colabora cu cadre din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui şi din Poliţia Locală, ISU,SAJ.

Jandarmii vasluieni recomandă participanţilor:
 – respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
 – evitarea purtării la vedere de obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
 – acordarea unei atenţii deosebite copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background