Violator din Oltenești arestat preventiv

Written by on mai 2, 2016

Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui bărbat, de 31 ani, din comuna Oltenești bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Acesta a fost reținut și prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Oltenești au demarat cercetări în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112, în ziua de 30 aprilie a.c., cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 61 ani, din comuna Oltenești a fost victima infracțiunii de viol. Din cercetări a rezultat faptul că în ziua de 29 aprilie, Sorin Aeloaei, în vârstă de 31 ani, din aceeași localitate a mers la locuința femeii, a lovit-o și a obligat-o să întrețină raport sexual.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background