Website-ul Primăriei Bârlad, nefolositor și învechit!

Written by on ianuarie 6, 2017

De dragul de a fi in pas cu vremurile, dar depășit de situație! Așa s-ar putea caracteriza minunatul website al Primăriei Bârlad! Informații neactualizate (din 2014) care se găsesc alături de alte câteva din 2016. Un menu de navigație încâlcit îmbinat cu o structură web învechită.

La o simplă incursiune în website se pot descoperi rubrici care sunt incomplete, postări multimedia care se întind pe câte 2-3 pagini și o rubrică dedicată hotărârilor Consiliului Local unde nu găsești decât o amărâtă de decizie.

Pe prima pagina facem cunoștiință cu urările edilului șef, Dumitru Boros, pentru anul 2017 dar și cu o înșiruire de evenimente culturale, unele deja trecute, postate fără nici un reper cronologic. Bun si așa! In schimb, nimic despre cum se pot plăti taxele locale (in alți ani s-au încasat după 15 Ianuarie), zero la capitolul informații de interes general. Și totuși, cei care se ocupă de administrarea acestui website sunt plătiți din banul public.

Ca o paralelă, pe website-ul Primăriei Vaslui cu un singur click faci cunoștiință cu informația pe care o cauți. La Consiliul Județean atunci când sunt ședințe, jurnaliștii primesc pe mail toate proiectele de hotărâre. La Barlad, stai ghemuit lângă polițistul comunitar sa citești mapa destinată presei, pe care nu o poți lua in redacție sa o studiezi. E interzis!

Se pare că ar trebui interzis si website-ul pentru ca nu folosește nimănui! Doar celor care își primesc banii din „gestionarea” acestuia. Pe deasupra mai sunt si analfabeți!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background