Joaca de-a Dumnezeu

Written by on decembrie 10, 2015

Sunt pustiita de intorsatura tragica pe care o traieste aceasta mica fiinta numita Daria. Aflu, cu mânie ca un medic pediatru din spitalul bârlădean bate saua sa priceapa iapa, cum ca s-ar linge si el pe degete din banutii pe care voi, din strafundul sufletului, cu bunatate, i-ati donat mamei ca sa-si ajute copila.

Aplica tehnica santajului opunându-se dorintei mamei de a merge cu investigatia mai departe, la medici specializati. Dupa el, Daria este bine,sanatoasa!? Copila a ajuns in faza de face toate necesitatile fara control, asa de sanatoasa este, domnule doctor!

L-as intreba si pe medicul de la Iasi cum se numeste unul ca el care refuza sa aline suferinta unui om? Convins la prima consultatie, ca o poate ajuta pe Daria printr-o interventie chirurgicala, a refuzat sa isi faca meseria pe motiv ca Daria a fost subiect de presa in judet si la televiziunea Antena 1.

Pai,atunci, sa fie lasati cei inca in viata de la COLECTIV sa moara, pentru ca au fost in atentia unei lumi intregi! Ne jucam de-a Dumnezeu, domnilor doctori, sau cum vine treaba in Tara noastra?

Noi, care am strigat catre toti românii sa ajute acest copil,pe noi ne dusmaniti, pe noi, oamenii din presa? Care-i legatura, ca nu inteleg? Daca sunteti oameni cu integritate, n-aveti de ce va teme! Noi am intrat in povestea asta cu bunatate si voi trebuie doar sa va respectati juramântul. Atât.

Dar povestea are inca un personaj: tatal Dariei. In loc sa faca tot ce trebuie, ca un parinte, cum a iesit din inchisoare nici n-a vrut sa stie de nevasta si copii. S-a aciuat in Zorleni si concepe scenarii. A pus un amic sa le sperie pe copile si nevasta, intrând peste ele, noaptea,in locuinta! A recunoscut in fata politistilor, de breaz ce este ! Halal,tata !

In timpul asta, Daria sta sa moara! N-are decât 8 anisori. Bucatica asta de om are ambii rinichi bolnavi. Un rinichi este atrofiat, iar celalalt prezinta fisuri. Malformatie din nastere: are refluz vezico-uretral, adica urina in loc sa isi urmeze cursul normal, merge in sens contrar.

Dar, când unii oamenii se joaca de-a Dumnezeu si-si uita menirea, apar alti oameni care fie au suferit experiente asemanatoare, fie pur si simplu vor sa ajute.

Daria Hutanu va trai datorita voua, cei care ati ajutat-o si o veti ajuta si de data asta! Copila are o speranta de viata pe care noi putem s-o sustinem si seara când ne ducem la culcare si spunem “Tatal Nostru” sa ne bata inima mai tare ca am facut cu adevarat o fapta buna !

Daria, n-ai fost si nu esti singura!Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background