Veorica, „mama sărmanilor”, poartă ceas Cartier care valorează cât o mașină!

Written by on noiembrie 22, 2019

Are dreptate cine se întreabă :păi, dacă, Veorica e P.S.D-istă de 23 de ani, ar trebui -i curgă prin sânge durerile poporului și împărtășească cu poporul grijă unei vieți trăite de la un salar la altul, nu ?

Va înșelați, care credeți social-democrații sunt o emanație sinceră a poporului suferind! Nici vorbă! Social-democrații trăiesc excelent mimând suferă aceeași viață, aceleași probleme ca și ale celor care trăiesc real la limita sărăciei.

Veorica, numită cu subînteles “mama săracilor” pentru îi compătimește în fiecare frază care-i iese din gură pe români, n-are nici în clin, nici în mâneca cu cei care trăiesc din pensii vai de ele, cu cei care trăiesc din salarii de mizerie, cu cei care trăiesc din ajutoare sociale.

Ceasul de pe mâna, un Cartier evaluat de cunoscători la peste 20.000 de Euro vorbește de la sine, dar, cine are ochi vadă ceasul când ii pupă mâna, precum sfintele moaște. Veorica, social-democrată, nu-i așa, ar fi trebuit aibă, noi toți, aceia cu care se identifica, un apartament, o casă moștenire de la părinți, o mașină, cam așa cum au mulți români, dar nu toți.

Iarăși, va înșelați! Veorica îl atacă pe Iohannis și mulți ii fac jocul, în legătură cu casele. Păi, haideți vedem câte case are Iohannis și câte case are Veorica. Judecați, pe urmă.

Casele lui Iohannis : proprietatea din centrul Sibiului a fost dobândita de familia Iohannis în 1992 prin donație și cumpărare de la o familie de sași, care au plecat în Germania și are o suprafață de 377 m.p. Cele două case pe pe stradă Măgura, cumpărate în 2007, sunt tot în Sibiu dar departe de centru. Vorbim despre două case micuțe, spate în spate, una de 76 m.p. și cealaltă de 64 de m.p. care au aparținut preotului Klein, care, tot așa, a plecat în Germania.

Apartamentul de pe Strada Pedagogilor este situat într-o zona îndepărtată de centrul Sibiului și are o suprafață de 84 m.p. Această este casă copilăriei lui Iohannis. Apartamentul de pe Strada Someșului este cel mai mare, are o suprafață de 253 m.p. și a fost cumpărat în 2001, când în Sibiu se vindeau ieftin locuințele. Și, ultima proprietate a familiei Iohannis este apartamentul de pe Strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, situat în buricul târgului cu o suprafață de 166 de m.p. și actual închiriat unei bănci.

Bun. Acum haideți vedem care este averea social-democratei, egală voastră, adică Veorica. Trei terenuri aflate în județele Brașov și Dolj (1.200 m.p. teren intravilan și 2 hectare de teren dobândite în 2015). Două apartamente situate unul în Videle de 100 m.p. și altul în Ploiești de 44 de m.p. O casă de locuit în Dolj de 140 de m.p. O casă de vacanță de 544 m.p., mare cât o pensiune, dobândita în 2000 și situată la poale de munte și de pădure în Predeal, o zona unde autorizațiile de construcție nu se obțin de fitecine.

Este modestă, nu-i așa, exact și poporul căreia vrea -i fie Președinte ?!  În concluzie, Veorica îl atacă pe Iohannis in legătură cu proprietățile, dar nici ea nu este săracăsărăcuța… iar partea proastă vine de acolo ea minte se identifica cu poporul prin ideologia de partid, dar de fapt habar nu are cum este nu ai seară ce pune pe masă familiei.

Românilor le place fie mințiți frumos, eu știu, dar cred timp de 30 de ani ne-a mai venit mintea la cap, vedem cum trăiesc și alte popoare și cred merităm sa punem punct final COMUNISMULUI.

Acesta este momentul: votul din 24 Noiembrie !


Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Bârlad te așteptăm și pe Facebook! Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de bdbnews.ro. Ne poți susține și TU, distribuind știrile noastre.

În lipsa unui acord scris din partea BDB News, puteţi prelua maxim 250 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background