ATACURI ARMATE la Munchen, mai mulți morți (FOTO&VIDEO)

Written by on iulie 22, 2016

Mai multe atacuri au avut loc vineri seara, la Munchen, în Germania. Conform unor informații, un atacator a deschis focul într-un mall, iar cel puțin 15 oameni ar fi murit, conform presei locale.

Primele imagini surprinse imediat după atacat sunt șocante. Ele surprind oameni împușcați care primesc primul ajutor de la cei care au scăpat din măcelul de la Munchen.

Martorii oculari susțin că au văzut trei atacatori.

Autoritățile confirmă că în oraș au loc atacuri teroriste.

ACTUALIZARE ora 4:00. Șeful poliției din München anunță că atacatorul este un tânăr de 18 ani, cu dublă naționalitate, germană și iraniană, care locuia în capitala Bavariei de doi ani. Bărbatul s-a sinucis, împușcându-se în cap. Numele lui nu a fost făcut public.

Era înarmat doar cu un pistol, nu s-au găsit asupra lui alte arme. De asemenea, nu era cunoscut poliției. Corpul lui neînsuflețit a fost găsit pe o stradă lăturalnică, în apropierea centrului comercial.

Motivațiile atacului încă nu au fost determinate. În ciuda informațiilor anterioare, nu sunt indicii că ar mai fi și alte persoane implicate în atac.

Nouă persoane au fost ucise. 16 persoane sunt rănite, între care trei se zbat între viață și moarte. Printre victime sunt și copii.

Actualizare ora 21:15. Gara centrală din Munchen a fost evacuată.

Actualizare ora 21:00. Consulatul român la München a întreprins în regim de urgenţă demersurile pe lângă autorităţile germane pentru a obţine informaţii cu privire la circumstanţele incidentului produs vineri seara într-un mall din München şi cu privire la cetăţenia victimelor, informează MAE.

Un comunicat de presă postat pe contul de facebook al Poliției din Munchen face referire la trei atacatori.

Poliția germană vorbește de mai mulți atacatori și face apel la populație să nu iasă pe străzi. Niciunul dintre atacatori nu a fost prins.

{vembed Y=3691IxTkO6I}

{vembed Y=qmC7lqhZIKk}

{vembed Y=y60wDzZt8yg}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background