Doi cetăţeni români, răniţi într-un schimb de focuri cu albanezi, la periferia Romei

Written by on April 16, 2015

Doi cetăţeni români au fost răniţi, joi, în apropiere de Roma, într-un schimb de focuri cu un grup de albanezi, anunţă autorităţile locale italiene, într-un comunicat oficial.

Incidentul armat a avut loc joi dimineaţă în parcarea Centrului comercial Fornaci, situat între localităţile Frosinone şi Ceccano, în regiunea Lazio, la periferia Romei.

În cursul unei altercaţii între un grup de români şi unul de albanezi, doi cetăţeni români au fost împuşcaţi cu arme de foc, precizează Comandamentul carabinierilor din Frosinone.

Cei doi cetăţeni români au fost transportaţi urgent la Spitalul Spaziani din Frosinone. Unul dintre ei, în vârstă de 26 de ani, a suferit o rană în zona stomacului, iar al doilea, care are 43 de ani, a fost rănit în abdomen. Medicii au precizat că starea românilor este gravă, fără însă a exista pericol vital.

Unul dintre agresori, un albanez de 27 de ani, a fost arestat după câteva ore, sub acuzaţia de tentativă de omor. Celălalt albanez este căutat în continuare de autorităţile italiene.

Sursa: Gandul.info


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background