FACEBOOK. Opt lucruri interesante despre cea mai mare reţea de socializare din lume

Written by on mai 25, 2015

FACEBOOK. Facebook are peste 1,5 miliarde utilizatori activi în fiecare lună şi rămâne cea mai mare reţea de socializare din lume.

FACEBOOK. Agenţia de marketing Wishpond a realizat o listă cu opt lucruri interesante despre Facebook, scrie Business Insider.

1. Facebook nu îmbătrâneşte. 87% din cei care erau liceeni în 2014 folosesc Facebook. Aproape 70% dintre adolescenţi sunt prieteni cu părinţii lor pe Facebook.

2. Din nefericire, Facebook nu este o reţea sută la sută sigură. 66% dintre adolescente susţin că au fost agresate sexual pe Facebook.

3. Interacţiunile postărilor de pe Facebook cresc cu 225% în ziua în care un utilizator îşi schimbă „starea civilă. Doar 28% dintre cei proaspăt căsătoriţi îşi schimbă statusul la câteva ore după ce au oficiat căsătoria.

FACEBOOK. Câţi americani nu pot accesa reţeaua de socializare de la locul de muncă

4. Cel mai popular tip de prieten de care ceilalţi „se despart” pe Facebook este un prieten din liceu. Motivul: postările nepotrive sau polarizate.

5. Totodată, angajatorii trebuie să ţină cont de faptul că 19,4% dintre americani nu pot accesa Facebook la locul de muncă. Pe de altă parte, 30% dintre americani folosesc Facebook la locul de muncă.

6. Un alt lucru interesant este faptul că în rândul serialelor tv, „The Simpsons” are cei mai mulţi fani, 69,6 milioane, urmat de Mr. Bean şi SpongeBob.

7. Totodată, ţara cu cei mai activi utilizatori de Facebook este Canada. Alături de SUA, cele două ţări însumează 157 milioane utilizatori activi zilnici.

8. Cât despre prezenţa Facebook în Asia, în ciuda unor restricţii, reţeaua socială înregistrează 253 milioane utilizatori zilnici. Facebook este interzisă în China.


Gandul.info


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background