Îl mai ştii pe băiatul ”bătut” de Băsescu? Uite cum arată şi ce viaţă duce acum

Written by on mai 27, 2015

Băiatul care în 2009 a bulversat scena politică, după ce a apărut într-o înregistrare în care fostul preşedinte Băsescu pare că-l loveşte, trăieşte acum în capitala Franţei şi se pregăteşte de cel mai important eveniment din viaţa lui.

Imaginile cu Bogdan Istrăţoiu au făcut înconjurul televiziunilor, în 2009, după ce a fost filmat la un miting electoral, în faţa unei scene, fix în momentul în care pare că fostul preşedinte Traian Băsescu îl agresează.

Chiar dacă imediat după apariţia casetei a recunoscut că a fost lovit, ulterior şi-a schimbat declaraţiile, negând toată întâmplarea.

Nu a durat foarte mult timp, iar acesta împreună cu familia lui au plecat din ţară, în Italia, pentru a munci. Acum, Bogdan are 21 de ani şi este un bărbat în toată regula. Doar că lucrurile s-au mai schimbat în viaţa lui.

El s-a mutat în capitala Franţei, unde nu doar că munceşte, dar pare că se distrează pe măsură, judecând după pozele pe care şi le-a publicat pe un site de socializare.

Bogdan are motive mari de bucurie, iar de curând şi-a anunţat prietenii că şi-a cerut iubita în căsătorie, răspunsul ei fiind “DA”, iar acum se pregăteşte de nuntă.


 Libertatea.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background