Un român a murit într-un grav accident în vestul Germaniei

Written by on mai 17, 2015

Un român a murit într-un grav accident rutier, în vestul Germaniei. Bărbatul de 35 de ani, şofer de TIR, s-a răsturnat cu autotrenul pe o autostradă, după ce s-a lovit de parapeţii care despart cele două sensuri ale drumului.

Încă nu se cunoaşte cauza producerii accidentului. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi paramedici au venit la locul accidentului şi au găsit TIR-ul distrus, în urma impactului violent. Maşina de Bihor a blocat ambele sensuri ale autostrăzii, iar vreme de mai multe ore, nu s-a putut circula în zonă.

Potrivit presei locale, şoferul de 35 de ani venea din România, cu TIR-ul încărcat cu marfă şi avea ca destinaţie un oraş din Germania. Martorii spun că, la o intersecţie de drumuri, românul ar fi vrut să intre pe o altă autostradă. A virat însă brusc şi a pierdut controlul TIR-ului, care a spulberat parapeţii de pe mijlocul drumului şi s-a răsturnat. Grav rănit, şoferul nu a putut fi salvat. Anchetatorii încearcă să afle cauzele accidentului. Foarte probabil, spun ei, tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive.


Antena3


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background