Chestionarul „Best place to work in IT in Romania”

Written by on May 21, 2015

“Best place to work in IT in Romania”, este un studiu anual asupra locului de muncă ideal pentru cei ce lucrează în domeniul IT în România ce a fost inițiat de Griffiths School of Management (Universitatea Emanuel Oradea), Ernst & Young, Brainspotting, Computerworld Romania și Stark Talent Europe.

Prezentată sub forma unui chestionar această inițiativă își dorește să adune un număr de 3000-5000 de respondenți care lucrează în domeniul IT pentru a oferi o imagine cât mai clară la nivelul întregii țări, dar și pe locații. Indiferent de nivelul de experiență, de locul actual de muncă ne dorim să identificăm care sunt criteriile ce crează locul ideal de muncă pentru cei ce lucrează în domeniul IT.

Răspunsurile vor fi analizate de o echipă de sociologi urmând ca în perioada iunie-iulie aceste rezultate să fie transmise publicului larg.

Obiectivul studiului este de a informa angajatorii existenți și viitori de pe piața IT din România despre nevoile generale ale celor ce lucrează în mediul IT pe teritoriul României.

Studiul nu are intentia de a se focaliza asupra unor companii, ci asupra condițiilor de muncă ideale pentru profesioniștii ce activează în domeniul IT pe teritoriul României cu intenția de a informa angajatorii asupra dorințelor unanime ale acestor profesioniști și chiar de a îmbunătați condițiile de muncă din domeniul IT în cadrul companiilor din România.

„Lansăm așadar invitația de a completa chestionarul ITWORKSBEST ce se află la www.itworksbest.ro/chestionar. Timpul estimativ de completare al chestionarului este de 15 minute. 

În plus toți respondenții vor participa la o tombolă în cadrul căreia au șansa de a câștiga un Ipad, cât și tricouri personalizate cu logo-ul acestei inițiative”, au precizat coordonatorii proiectului.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background