TRAGEDIE pe o şosea din Neamţ. Doi oameni au murit, cinci sunt în stare gravă

Written by on April 18, 2015

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață (18 aprilie) în curba din satul Felești, comuna Dulcești. Mașinile implicate în tragicul eveniment rutier au fost un Opel Vectra în care erau 5 persoane și un VW Golf 3 în care erau 2 persoane. Din cei 5 ocupanți ai Opelului, au decedat 2.  Dintre ceilalți 3, unul este în stare foarte gravă, cu traumatism abdominal forte și posibile leziuni de organe interne.

Cele 2 autovehicule s-au ciocnit violent. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe, iar cadrele medicare au constatat că 2 dintre răniți avea leziuni incompatibile cu viața și le-au declatar decesul.

Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Opel, înmatriculat în Neamț, a pătruns pe contrasens pe fondul carosabilului umed, într-un sector de drum în aliniament, înainte de curbă și a intrat în coliziune VW, înmatriculat în Vaslui”, a declarat subcomisarul Constantin Irina din cadrul IPJ Neamț.

Din informațiile pe care le avem până la această oră, în Opel erau 5 bărbați, toți tineri, până în 30 de ani, iar la volanul VW-ului era un bărbat de 43 de ani”.

Traficul în zonă s-a reluat după ce a fost blocat mai mult timp.

Sursa: MesagerulNeamt.ro


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background