A plouat și i-a adunat: unul din Moldova, altul din București.

Written by on noiembrie 17, 2016

Nebănuite sunt căile politice si neștiute sunt mințile candidaților. Ziariștii prezenți, joi 17 Noiembrie, la conferința de presa organizata de ALDE Barlad au rămas perplecși de ceea ce pot declara candidații.

Unul mai priceput ca altul. In fata presei si implicit a bârlădenilor s-a prezentat „artileria grea” – Cristian Cosmin ce se găsește pe locul I la Camera Deputaților si Ion Hadârcă pentru Senat, cel care a trecut „podul de flori” din Basarabia si a ajuns in județul nostru (ura!!!).

„La creme de la creme ” am putea spune iar proiectul politic al acestora este „cireasa” de pe tortul electoral.

UNUL – FINUL LUI DANIEL CONSTANTIN, CELĂLALT – ACADEMICIAN DIN BASARABIA.

Ambii candidați au impresionat. Cristian Cosmin-ministru secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului (dar care nu era la curent, acum, darămite când era in functie) cu necesităților elevilor de a avea Săli de sport. Un subiect amplu dezbătut de presa locală, dar trecut la capitolul diverse de către acesta. Asta in condițiile in care, cică, de 4 ani de zile vizitează județul nostru. Sa speram ca nu va proceda astfel si cu cei care vor dori sa voteze cu ALDE.

Domnul academician din Basarabia, proaspăt flotant si cetățean al orașului Negresti, militează pentru unirea celor doua maluri ale Prutului, deși ultimele alegeri au arătat foarte clar ceea ce își doresc moldovenii. Domnia sa dorește sa facă treaba in Senat asta in condițiile in care ale noastre legi sunt o ecuație cu mai multe necunoscute. Câteva dintre promisiunile electorale merita sa fie enumerate astfel încât sa le cunoasteti si sa aveți un deja-vu al promisiunilor făcute după 1989.

Așadar: locuri de muncă mai multe si mai bine plătite prin atragerea investitorilor, proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere si feroviare, etc. REDĂM ROMÂNIA ROMÂNILOR- sloganul ALDE si se naște întrebarea: așa cum a procedat Tariceanu, sfidând românii cu nesimțire!?{vembed Y=6zL5GF-AXTI}


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background