Accident la intrarea în Bârlad: tamponare din spate din cauza unui șofer neatent

Written by on noiembrie 11, 2016

Din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranță între autovehicule, astăzi, pe raza municipiului Bârlad, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În această după-amiază, pe raza municipiului Bârlad a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

F Ionel., de 43 de ani, din comuna Perieni se deplasa cu autoturismul pe strada Tecuciului având direcția de deplasare Tecuci către Bârlad. Bărbatul a oprit mașina cu intenția de a efectua manevra de viraj către stânga. În acest moment, Silviu R., de 43 de ani, din municipiul Bârlad, care se deplasa cu autoturismul în aceeași direcție, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu mașina condusă de Ionel F. .

Din accident a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde F. Ionel a fost diagnosticat cu ”politraumatism prin accident rutier ”, iar Silviu R. a fost diagnosticat cu ”fractură de craniu”. R. Silviu a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Iași pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Rezultatele testărilor celor doi conducători auto au indicat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

 

Susține BunăDimineațaBârlad pe Facebook cu un LIKE !

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background