Accident mortal în Bădeana

Written by on septembrie 27, 2015

În această dimineață, în județul Vaslui, o persoană și-a pierdut viața și alte cinci au fost rănite, în accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au efectuat cercetări pe raza localității Bădeana, comuna Tutova, la locul producerii unui accident, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei.

În această dimineață, Ionela S., în vârstă de 36 ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați a condus un autovehicul din direcția Ghidigeni către municipiul Bârlad. Într-o curbă la dreapta, din cauza oboselii, femeia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu un podeț.

„Urmare a leziunilor grave, conducătoarea auto a decedat la locul producerii accidentului. Din accident a rezultat și vătămarea corporală a trei pasageri care au fost transportați la Spitalul municipal de Adulți Bârlad: o femeie în vârstă de 81 ani și doi minori, de 15, respectiv 17 ani, toți din comuna Ghidigeni”, a menționat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJV.


Oboseala a reprezentat cauza unui alt accident produs în această dimineață, pe D.N. 24, în afara localității Solești.

Polițiștii Serviciului Rutier au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit faptul că Vistoria S., în vârstă de 31 ani, din Republica Moldova, conducea un autovehicul din direcția Iași către Vaslui. Într-o curbă la dreapta, din cauza oboselii, a adormit la volan, iar autovehiculul a intrat în coliziune cu un altul care circula din sens opus și era condus în mod regulamentar de un tânăr, în vârstă de 26 ani, din comuna Ciortești, județul Iași.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background