Albița: 5 telefoane iPhone, ascunse în căptușeala unui geamantan

Written by on noiembrie 24, 2015

Echipa comună de control formată din politisti de frontieră din Vama Albița și inspectori vamali a descoperit, ascunse in captuseala unui geamantan, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S, pe care un cetățean român încerca sa le introducă ilegal in România.

Luni, 23 noiembrie a.c., in jurul orei 21.30, pe sensul de intrare in țară din Vama Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român Andrei C., in varsta de 40 de ani, conducând un autoturism înmatriculat in R. Moldova.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formată din politisti de frontieră si lucrători vamali a descoperit ascunse in captuseala unui geamantan, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor, in valoare totală de 18.150 lei si sanctionării contraventionale a bărbatului cu amendă in valoare de 3.000 lei”, a precizat Alina Mirica, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background