Amatorilor de permis auto: Examenul la Traseu se va da DOAR la Vaslui

Written by on octombrie 18, 2017

Dacă până acum absolvenții școlilor de șoferi puteau susține examenul la Traseu și la Bârlad, de la 1 decembrie 2017 nu va mai posibil, aceștia urmând a se deplasa la Vaslui. Punctul de plecare al mașinilor cu examinatori va fi de la Sala Spoturilor.

Un comunicat de presă remis de Cancelaria Prefectului de Vaslui, le aduce la cunoștință absolvenților cât și instructorilor auto ai Școlilor de Șoferi, că examentul de Traseu se va susține doar în localitatea Vaslui. Regula se va aplica de la 1 decembrie a.c., iar acest lucru îi va obliga pe toți cei care vor să obțină permisul auto, să se deplaseze la Vaslui pentru a susține examenul, indiferent din ce colț al județului vin.

„La solicitarea Direcției Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, începând cu 1 decembrie 2017 examenul la traseu va avea loc NUMAI la VASLUI, cu punct de plecare de la sala Sporturilor. Măsura a fost luată pentru a crește numărul cursanților examinați la proba practică”, se arată în comunicatul transmis de Cancelaria Prefectului de Vaslui.


Îți mulțumim că urmărești materialele realizate de BDB News.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background