Angajări din sursă externă la IPJ Vaslui: 62 de posturi scoase la concurs

Written by on September 30, 2016

Luni, 03 octombrie a.c., se va da startul angajărilor din sursă externă și reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, cei care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui i-au fost repartizate 62 de posturi pentru încadrare din sursă externă ( agenți de poliție) şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai poliţiei ( un post de ofițer de poliție și unul de agent de poliție).

Din totalul celor 62 de posturi destinate încadrării directe, 4 sunt de agenți de poliție rutieră, 4 de agenți de ordine publică în mediul urban, 51 de agenți de ordine publică în mediul rural – ajutori șef post și 3 agenți conductori câini.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes:

– încadrare polițiști

– încadrare poliția rutieră

– încadrare ordine publică

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în perioada 03 – 07 octombrie a.c.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background