ANUNȚURI TRĂSNITE: Cel mai haios anunț pentru vânzarea unei mașini!

Written by on ianuarie 15, 2017

Unii bârlădeni sunt extrem de ingenioși când e vorba să vândă ceva. O simpla privire aruncată pe site-urile de socializare dezvăluie acest lucru.

Unui domn ii decernăm premiul întâi si coronița la capitolul originalitate. Intr-o lume în care, fiecare vinde cam tot ce ii prisosește, acesta din urmă vinde „un hoit din 2004 cu doar 1000 de lei”. Nu-i așa că v-a stârnit interesul pentru a citi continuarea? Ei bine, este vorba despre un „cadavru de mașina din 2004, are defect motorul” și lista de „calități” a autovehiculului nu se oprește aici. Dar vă lăsăm pe dumneavoastră sa citiți continuarea!

Alt anunț, un alt domn, care ne oferă serviciile dumnealui: „Transportăm persoane, colete si auto pe platforma direct de la adresa clientului, la prețuri avantajoase”. Așadar, cu acest prestator de servicii avem șansa vieții noastre: să călătorim pe platformă până la destinație. Asta da, aventură!

Unii mai lipsesc de la orele de limba romană, dar își exprimă clar dorința că un „leptop miar fi de trebuința”. Noi iți sugerăm sa începi cu gramatica, si după aceea poate vei primi si laptop-ul.

Dar ce faci când ești singur? Exista si aici soluții – postezi un anunț la matrimoniale. Si ce anunț! Romantic, nu avem ce sa-i reprosam: „Vreau sa știi ce-i aia elegantă. Vreau sa fii senzuala, nu vulgara. Vreau sa bati cu pumnul in masa când întrec măsura”. Omul e numai bun de însurat, așa ca amatoarele pot sa-l contacteze!


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background