Apelați 112 dacă vedeți aceste persoane

Written by on October 22, 2015

UPDATE – Ora 16:28. Cele două minore, în vârstă de 15 și 16 ani, din comuna Zăpodeni, dispărute din Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii din municipiul Vaslui au  fost găsite  de poliţişti. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri au găsit cele două surori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, din comuna Zăpodeni, pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui.

Acestea au fost conduse și încredințate reprezentanților Adăpostului de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii din municipiul Vaslui.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Două surori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, domiciliate în comuna Zăpodeni, au plecat aseară din Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii din municipiul Vaslui și nu au mai revenit.

În ziua de 21 octombrie a.c., minorele Elena Paveliuc, în vârstă de 16 ani și sora ei, Georgiana Paveliuc, în vârstă de 15 ani, domiciliate în comuna Zăpodeni, au plecat în mod voluntar din Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii din municipiul Vaslui, fără acordul reprezentanților acestei instituții şi nu au mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției, minora Paveliuc Elena purta pantaloni tip blug de culoare albastră, hanorac de culoare gri, iar în picioare purta șlapi.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate aprox. 45 kg, păr șaten lung, ochi căprui.

Minora Georgiana Paveliuc, la data dispariției, purta pantaloni tip blug de culoare albastră, bluză de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de adidași.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanelor dispărute.

Dacă ați văzut aceste minore sau aveți informații despre ele, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112!Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background