Arestat preventiv pentru furturi din locuințe

Written by on octombrie 4, 2015

Polițiștii au reținut  un  tânăr, de 28 de ani, din comuna Duda-Epureni, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși efectuează cercetări față de Daniel P., de  28 ani, din comuna Duda-Epureni, bănuit de săvârșirea a șapte infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada ianuarie 2014 – septembrie 2015, tânărul a pătruns fără drept în locuințele mai multor persoane din localitatea Duda și a sustras bunuri (scule, bunuri alimentare, icoane, tablouri, îmbrăcăminte) și bani. Acesta pătrundea în imobile, cunoscând faptul că proprietarii sunt plecați de la domiciliu sau acestea sunt nelocuite.

Prin faptele sale, tânărul a creat părților vătămate un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. Mai multe bunuri au fost recuperate și restituite părților vătămate.

„În urma probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat”, a declarant Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al IPJV.

Față de Daniel P. se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background