Autorii jafului de la Altex Vaslui identificați și reținuți

Written by on martie 30, 2016

Polițiștii vasluieni au reținut trei persoane bănuite că au sustras 90 telefoane mobile dintr-un magazin de pe raza municipiului Vaslui. Acestea vor fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.  

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați – Petre V., de 27 de ani, Dumitru S., de 27 de ani, ambii din municipiul Medgidia, județul Constanța și Florin M., de 30 de ani, din comuna Seimeni, județul Constanța, toți bănuți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 12 spre 13 februarie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile, cele trei persoane s-au deplasat în municipiul Vaslui și au sustras din magazinul Altex, care comercializează produse electronice, 90 de telefoane mobile în valoare de aproximativ 90.000 lei. Bărbații au pătruns în magazin prin efracție, după ce au scos din funcțiune sistemul de alarmă al magazinului.

„După comiterea faptei cele trei persoane au părăsit municipiul Vaslui, iar ulterior au valorificat telefoanele mobile pe raza județelor Iași și Constanța. O parte din prejudiciul cauzat prin comiterea infracțiunii de furt a fost recuperat de polițiști.

V. Petre, M. Florin și S. Dumitru au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background