Autovehicul cu numere false depistat în trafic

Written by on septembrie 25, 2015

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au intocmit dosar penala unui barbat care a fost depistat in trafic, conducand un autovehicul cu numere false de inmatriculare.

In data de 25 septembrie a.c., in jurul orei 05.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Risesti, un autovehicul marca Ford Tranzit, condus de Maricel C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 35 de ani.

„In urma controlului specific efectuat, lucratorii nostri au constatat ca numarul de inmatriculare aplicat pe autovehicul este diferit de cel inscris in certificatul de inmatriculare al mijlocului de transport.

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autovehiculul din Danemarca, de unde si-a procurat numerele provizorii pe care le-a lipit pe autoturism, dar ca nu detine niciun alt document care sa probeze acest lucru”, a menționat Irina Mirica, purtătorul de cuvânt al Poliției de  Fontieră Vaslui.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului un dosar penal sub aspectul savarsirii infratiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background