Bărbatul acuzat de viol asupra unei fetițe de 13 ani, reținut de polițiști

Written by on iulie 30, 2015

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat, în vârstă de 57 ani,  bănuit de comiterea  infracţiunii  de viol asupra unei minore, în vârstă de 13 ani.

“Tataia îmi spunea sã stau în genunchi, mã punea sã-i desfac prohabul si îmi spunea sã-i fac sex oral”. Este mãrturia cutremurãtoare a unei fetite de 13 ani, pe care un bărbat din Muntenii de Jos, este acuzat că a obligat-o la gesturi inumane.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui  cercetează în bărbat, Gigel Moroșanu, în vârstă de 57 ani, din comuna Muntenii de Jos, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul este bănuit că ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 13 ani, care beneficia de o măsură de protecţie specială, respectiv plasament la un asistent maternal profesionist, să întrețină cu el relații sexuale”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background