Bărbatul care și-a ucis soția cu peste 20 de lovituri de cuțit, condamnat !

Written by on mai 26, 2016

Pe 24 ianuarie, vestea că un bărbat și-a înjunghiat soția cu care era în divorț într-un bar din Bârlad, cu peste 20 de lovituri de cuțit, a îngrozit tot orașul.

Ștefan Chiribou (52 de ani) a intrat peste femeia care lucra într-un bar de pe strada Carpați, în vecinătatea fostului supermarket Interex  și a omorât-o aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Liliana Chiribou (49 de ani) nu a mai putut fi salvată de medicii sosiți la fața locului.

Ștefan Chiribou a fost condamnat de judecătorii bârlădeni joi, 26 mai a.c., la 20 de ani închisoare. Sentința nu este definitivă.

„ Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul Chiribou Ştefan, la pedeapsa de 20 (douăzeci) ani închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a) şi b) Noul Cod penal pe o perioadă de 5 (cinci) ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 188 rap. la art. 189 alin. 1 lit. h C.pen., cu aplic art.199 alin. 1 Cod penal. Pe durata executării pedepsei, interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a) şi b) Noul Cod penal, în condiţiile şi pe durata prevăzută de art. 65 Noul Cod penal. În baza art. 399 Cod de procedură penală, menţine măsura arestării preventive şi starea de arest a inculpatului. În baza art. 72 alin. 1 Noul Cod penal, dispune deducerea din durata pedepsei de 20 (douăzeci) ani închisoare, a perioadei reţinerii şi a arestării preventive de la 24.01.2016 la zi. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 26.05.2016”.


Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Susține-ne pagina https://www.facebook.com/bdbnews.ro cu un LIKE !


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background