Bârlad: Bebeluș în comă după o injecție cu antibiotic

Written by on May 30, 2017

Un copil de șapte luni este internat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, în comă, respirând doar cu ajutorul aparatelor.  Mihnea a fost internat în 6 aprilie la spitalul de copii din Bârlad. Bunicul micuțului susţine că medicul de gardă a decis să îi facă băieţelului o injecţie cu antibiotic, „după care copilul a intrat în comă”.

„În 6 aprilie, la 3 noaptea, fiica mea, care are un copil de 7 luni, a mers la Spitalul de copii din Bârlad pentru că băiatul avea temperatură. Acolo, medicul de gardă l-a consultat şi a văzut că are temperatura 39. I-a administrat o injecţie, un tratament, după care copilul a intrat în comă. A doua zi dimineaţă a fost transportat la Vaslui cu ambulanţa de unde a fost luat cu un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Sf Maria din Iaşi, intrând în comă. De atunci şi până acum, medicii se zbat pentru a-i salva viaţa. Copilul este mai bine, dar încă nu respiră singur”, a declarat pentru  observator.tv.  bunicul copilului. 

Bărbatul spune că medicul din Bârlad se face răspunzător de starea actuală a nepotului lui, punându-i acestuia viaţa în pericol.  

Reprezentanţii spitalului spun că familia copilului nu a depus nicio plângere, însă s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz. 


Distribuie pe Facebook acest articol  
pentru a putea fi citit
şi de prietenii tăi!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background